Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 27 jan 2014

Onthulling Carnavalsmonument

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een speciaal moment in het Osse carnaval. Voor de eerste keer zullen wij starten met een nieuwe traditie. Op 22 februari zal tussen 15.00-15.30 uur een nieuw carnavalsmonument onthuld worden. De locatie is de plaats waar het allemaal begon; de eerste Residentie de Korenbeurs. Het carnavalsmonument zal hier een permanente plaats krijgen.

Vrijwilligers zijn belangrijk voor het Osse carnaval en na meer dan 50 jaar zijn onder de pioniers van het Osse carnaval velen weggevallen. Wij willen jaarlijks de week voor carnaval bij dit carnavalsmonument stil staan bij deze mensen. De families die afgelopen jaar dierbaren hebben verloren zijn hiervoor uitgenodigd. Wij vragen u als Osse carnavalsvierder om samen met ons dit eerbetoon te ondersteunen door u aanwezigheid. Dit zal rond 15.30 uur plaats vinden, maar u bent natuurlijk al welkom om de onthulling bij te wonen.

Aansluitend zullen in de Ontmoeting de vrijwilligers die 11, 22, 33 of 44 jaar actieve carnavalsdienst erop hebben zitten en voorgedragen zijn door hun vereniging de ROssette van de Stadsprins uitgereikt krijgen.