Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 12 feb 2014

Programma carnavalsdinsdag Boerenbruiloft

Ondertrouw: 11.11 uur, Jan Cunen Museum

De ondertrouw bij Museum Jan Cunen vindt voor de brunch plaats en begint om 11.11 uur. Vervolgens loopt het gezelschap gezamenlijk richting het City Hotel alwaar we gastvrij ontvangen gaan worden.

Brunch, City Hotel, 12.11 uur

Dit jaar dus geen ontbijt, maar een brunch voor ons Boerenbruidspaar. In overleg met Trui en Franco hebben zij gekozen voor een later tijdstip. Maar ook dit nieuwe concept geven wij graag uit handen aan Antoon, Ine en hun team die garant staan voor een smakelijke maaltijd, wellicht dit jaar met een Italiaans boeren tintje. De brunch zal traditioneel plaatsvinden op de dinsdag, dit jaar 4 maart. De aanvang is om 12.11 uur. Graag opgeven bij het City hotel onder vermelding van naam en met hoeveel personen men komt. Dit kan op telefoonnummer: 0412‐633375. Dit kan tot uiterlijk 2 dagen voor de Boerenbrunch. De kosten voor het brunch zijn 11,00 euro per persoon. Afrekenen voorafgaande aan de brunch bij de balie van het City Hotel.

Ossekoppenplein

Aansluitend aan de brunch zal het Boerengezelschap onder muzikale begeleiding , via een omweg, naar het Ossenkoppenplein vertrekken waar Prins Marielle het paar in de onecht met elkaar zal verbinden. Rondom deze plechtigheid vinden de Boerenspelen plaats, treden de Smartlappers op en zal Between dansen.

Ook dit jaar, zal het bekende klompje, op vertoon van een boerenzakdoek, te verkrijgen zijn.

Afsluiting carnaval met Os verbranding

De bruiloft loopt over in de afsluiting van de festiviteiten op het Ossekoppenplein en traditioneel zal het Osse carnaval worden afgesloten met de Os verbranding op de Eikenboomgaard.