Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 25 mrt 2015

Paashazes, eerste Paasdag, wie is de beste Hazes performer?

Nog eenmaal zal Paashazes in het teken staan van André Hazes. Op eerste Paasdag strijden diverse Ossenaren om de felbegeerde titel van beste Hazes performer. Op zondag 5 april gaan om 15.00 uur de deuren van Fellini’s open om alle gasten en artiesten te verwelkomen. En klokslag 16.00 uur barst de strijd los!
CV ’t Ken Net organiseert voor de 3e keer dit bijzondere Paasevenement. Voor de laatste keer zal Paashazes in het teken staan van de grote volkszanger André Hazes. Nog eenmaal zullen alle artiesten een nummer van Hazes ten gehore brengen en zich uitdossen als André Hazes.

“We zijn er trots op dat zoveel mensen weer mee willen werken aan dit gratis evenement. Zangers als Laura Ross, Frank Hoek, Davy van Lent en Inge Geurts nemen deel. Ook de winnaar van afgelopen jaar Stijn Kling is van de partij. We hebben jonge nieuwkomers uit verschillende carnavalsverengingen maar ook trouwe gasten zoals Hans Wittenberg, Maarten Kling en Marco Ultzen.” vertelt Jacco van Dam, organisator van Paashazes.

Het levenslied is een populair genre in Oss, dat blijkt wel uit de steunbetuigingen aan Jeffrey Heessen op facebook bij het programma Bloed Zweet en Tranen. “Maar wij waren eerder” geeft Nick Wittenberg glimlachend aan. “De populariteit van dit genre verbaast ons niets. Het zingt zo gezellig mee en in ieder lied schuilt wel een kern van waarheid.”

En ja wie kent de liedjes van André Hazes niet? Met ruim 16 deelnemers, grootser dan ooit, verwacht de organisatie ook dit jaar een mooi programma neer te zetten. Voor hapjes wordt gezorgd.

Kom op zondag 5 april als Hazes verkleed naar Fellini’s, zing mee en proost op Paashazes The Final. De best verklede bezoeker maakt kans op leuke prijzen. Voor de artiesten is er naast de eeuwige roem, de beker met als titel: beste Hazes performer! Een titel die voor de laatste keer gewonnen kan worden. Wie neemt hem mee naar huis? Mis het niet! 5 april, 15.00 uur in Fellini’s, residentie CV ’t Ken Net.