Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 11 aug 2015

In Memoriam Fred Janssen, 1944 - 2015

Afgelopen week overleed op 70-jarige leeftijd Fred Janssen, jarenlang Hoffotograaf van het Osse Openbare Carnaval. In hem verliezen we een aimabele en markante persoonlijkheid.
Vele Stadsprinsen betraden in alle geheim met hun adjudanten zijn zaak aan de Kruisstraat om daar op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. Op zijn geheel eigen wijze wist Fred daarbij het beste te halen uit het meestal nerveuze koppel dat voor zijn lens verscheen. 

Ook maakte hij staatsiefoto’s van allerhande hoogwaardigheidsbekleders binnen het Osse Carnaval, altijd met de nodige typische Fred Janssen humor. We zijn hem zeer dankbaar voor al het werk wat hij voor ons gedaan heeft.

Ook toen hij gestopt was als Hoffotograaf zagen we hem nog vaak met carnaval, met of zonder instrument, maar altijd met Henny aan zijn zijde. Goed dat hij heeft mogen meemaken dat zijn zoon Henry prins werd van het Kiepenrijersrijk en dat hij onderscheiden werd met Dun Gouwen Ossekop.

Wij wensen Henny, Danny, Henry, Michel, Andrea en zijn kleinzoons alle sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.