Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 1 nov 2015

​WIE GAAN HET WORDEN? ONS BOERENBRUIDSPAAR……..

Ergens op het platteland in ons mooie Oss bloeit op dit moment de liefde op tussen weer een knappe boer en een lief boerenmeidje. Wat zal het een Allemachtig Prachtig stelleke worden.
Onze boer is een heerboer met veul koeien die van mooie auto’s en mooie vrouwkes houdt, al had hij de hoop op de ware al opgegeven. Wel een bietje een kakkerd, die na het melken van de koeien graag een potje golf speelt. Hij is dan ook een telg uit een Prinselijke familie,  het blauw-gele bloed stroomt door zijn aderen. Maar soms mept hij het balletje niet helemaal in de juiste richting en dan slaat Cupido toe!

Voor ons boerenmeidje, met haar bling-bling en harde krullen, is het altijd vakantie. Haar leven is één groot toneelstuk, en haar verschillende persoonlijkheden zijn stuk voor stuk plekkerds; ze is op feestjes altijd als laatste weg, een echte Hekkesluiter dus.

Ons boerinneke denkt out of the box. Gelukkig onze boer ook, anders was het balletje nooit gaan rollen. Rang en stand speelt bij beiden geen rol! De liefde is wat telt.

Dit Allemachtig Prachtig Boerenbruidspaar wordt 15 november vanaf 14.00 uur onthuld in De Ontmoeting.