Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 17 jan 2016

​OSKARIS XII JEUGDGROOTVORST BIJ DE RAAUW OSSEKAR

Zondagmiddag 17 januari is het nieuwe jeugd duo van de Raauw Ossekar onthuld; Oskaris de twaalfde en zijn Adjudant kunnen nu samen met hun Jeugd Raad en Ieniemienie Dansgarde een geweldig carnaval gaan vieren. Jobeanto Megens en Quinten van der Donk gaan de mooie vier dagen voorop in de polonaises in de Hille.
Beide jongeheren zijn leerlingen van groep 8 van de Sterrebosschool. Zij kennen elkaar dus al en dat zal zeker helpen. De twee hebben meer raakpunten; allebei hebben zij zusjes (Chayanna, Braelynn en Marinthe) bij de grote en kleine Dansgarde.  Die jongedames – “ze zijn best wel goed”- kunnen de heren op de vier lange dagen mooi op tijd wakker maken als het nodig is… 

Carnaval is niet vreemd voor de beide jongeheren; optocht kijken en lekker losgaan, dat vinden zij wel wat. Een glaasje prik en als hapje een pizza, daar doe je hen een plezier mee. Op de vraag of er een kans is dat zij hun scepter kwijtraken komt volmondig het antwoord; NEUJ!!! 
En tussen alle festiviteiten door; dan houden zij zich graag bezig met een potje voetbal of gamen. Dat kunnen zij dan mooi samen met de nieuw geïnstalleerde jeugd-raad doen. 

Deze zondagmiddag is ook door Stadsprins Anton de website voor het downloaden van de beste Maaslandse Carnavalskrakers gestart.Hier zijn alle zeven in de studio opgenomen liedjes van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival gratis te downloaden. Dit kan tot het Halfvastenfeest.