Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 31 okt 2016

Tonpraoten 2016

Op zaterdag 10 december 2016 zal een keur aan artiesten weer in de ton kruipen om, met een Brabantse tongval, de lachers op cabareteske wijze op hun hand te krijgen. Het traditionele Tonpraoten vindt plaats in zalencentrum Vivaldi te Oss en de zaal gaat open om 19:00 uur.
Het Illuster Bruurschap organiseert het evenement inmiddels voor de 13e keer. En met succes, want ook dit jaar is men is er weer in geslaagd om het beste van het beste naar Oss te halen. 

De organisatie speurt het hele jaar de wijde omtrek af en bezoekt menig evenement om zo het neusje van de zalm te vinden. Zo was men ook aanwezig op het KeieKletstoernooi en mocht daar Andy Marcelissen feliciteren met het behalen van de Zilveren Narrekap. Direct hierna werd deze winnaar gecontracteerd voor Tonpraoten 2016 in Oss. Andy zal de avond afsluiten met zijn spetterende act. 

De prestaties van de andere deelnemers mogen er eveneens wezen, ook zij hebben hun sporen verdiend in tonpraotersland. De prijzenkasten van Ad Vermeulen, Rob Scheepers, Robert van Lamoen, Rob van Elst en Peter van der Maas puilen ondertussen al flink uit.

Wil jij er ook bij zijn? Kaarten â €12,50 zijn te verkrijgen bij Vivaldi, Café Bellevue, Opera Men en d.m.v. een mail naar robertvg@home.nl

Wil je er een compleet avondje uit van maken? Start dan de avond met een heerlijk tapasdiner bij “Onsz” (reserveren is gewenst).