Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 17 feb 2020

Heuvelklets 2020

Enkele jaren geleden begonnen als een bescheiden initiatief van een paar enthousiaste carnavalsvierders, is het feest Heuvelklets niet meer weg te denken in de programmering van het Ossekoppenplein. Na drie edities is de populariteit van dit evenement bij de Osse bedrijven zo groot dat begin november 2019 het bordje ‘uitverkocht’ al op de deur kon.
Het concept is eenvoudig! Op carnavalsvrijdag verwelkomen we onze gasten om 13.11 uur in zes kroegen in het Osse centrum. Na wat eerste biertjes en Brabantse worstenbroodjes worden de gasten onder muzikale begeleiding van een dweilkapel in polonaise opgehaald voor het feest op het Ossekoppenplein. In de tent staan voor de deelnemende bedrijven, met elk 11 gasten, eigen tafels met Heuvelkletsbierpullen klaar. 
Om 14.11 uur is dan de aftrap van 3-uurtjes onvervalste carnaval met een keur aan artiesten! Voor de editie 2020 zijn dat de Gebroeders Rossig, Laura Ross, De Vier Viltjes, en Pap & Pudding. Om 17.11 uur is de afsluiting met, nieuw dit jaar, de bekendmaking van de leukst verklede tafel of groep. 
Ook dit jaar kunnen onze ruim 500 gasten rekenen op een topmiddag Carnaval met bier, heerlijke hapjes en veel slappe klets!
Veel plezier, ook aan alle Ossenaren tijdens het carnaval 2020, van Commissie Heuvelklets