Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 10 dec 2009

Ut 4e Groat Oss Neijjaorsfist!

​Na drie succesvolle jaren wordt Ut Groat Oss Neijjaors feest in een nieuw jasje gestoken. Anders dan voorgaande jaren, zal de muzikale invulling verzorgd worden door een zanger in combinatie met een DJ. Het is natuurlijk geen carnavalsfeest als er geen blaaskapel aanwezig is en daarom zullen onder andere De Klooiers wat echte carnavalsnummers de zaal inblazen.
Een aantal ingrediënten is hetzelfde gebleven als in de voorgaande succesvolle versies. Zo  zal er ook dit jaar geen protocol zijn. En zullen de hoogheden van de SCVO, het Knollenrijk, De Raauw Ossekar en De Krinkelkoppen samen met de Jeugdhoogheden van de SCVO en het Knollenrijk een ludieke act opvoeren.

Het is niet alleen een feest voor de carnavalsvierder. Niemand in de regio Oss, of zij nu aangesloten zijn bij een vereniging, stichting, clubje, een kapel of gewoon ongebonden zijn, mag hierbij ontbreken. Een gezellige avond voor iedereen met vooral veel en zeer goede muziek.  Een uitgelezen gelegenheid om je collega carnavalsvierders, vrienden of kennissen een gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Wij heten u van harte welkom op zaterdag 2 januari 2010 in partycentrum Vivaldi! aan de Molenstraat in Oss. De zaal is open vanaf 20.00 uur terwijl om 20.30 uur het programma zal beginnen.