Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 21 okt 2021

58e Elf Elf bal

Het is alweer twee jaar geleden dat we stadsprins Arno d'n Twidde uit de hoge hoed toverde. Na een jaar van noodgedwongen afwezigheid mogen we eindelijk de 58 ste stadsprins aan Oss presenteren.

Onder het motto 'Da moete jong leren' zal de 58ste stadsprins zijn opwachting maken in de Groene Engel. We gaan de hoogheid wederom op spectaculaire onthullen waarna hij geïnstalleerd zal worden door de nieuwe President Ben van den Elshout. De afterparty zal verzorgd worden door Vanavond niet Schat en een tweetal kapellen.

Omdat we helaas nog steeds ons moeten houden aan de restricties t.a.v. het Corona virus zal het dit jaar er wat anders uitzien. 

Het 11 11 bal zal starten op zaterdag 13 november a.s. om 19:30 uur tot 00:00 uur (mochten de restricties versoepeld worden zal dat opschuiven naar 01:00 uur) Wij proberen de onthulling te doen om 20:11 uur LET WEL OP DIT IS DUS EEN UUR EERDER DAN NORMAAL!

Omdat we moeten rekening houden met 75% van de zaalbezetting, hebben we dit jaar minder kaarten tot onze beschikking in vergelijk met andere jaren. Omdat het openbaar carnaval vele sponsoren en VOC leden kent krijgen die voorrang op de beschikbare kaarten. Natuurlijk blijven er nog kaarten over voor de openbare verkoop. Om dat te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat er een eerlijke verdeling is moeten die voor dit jaar per mail besteld worden. (Bij de Groene Engel is er dus geen kaartverkoop voor 11 11 bal)

Kaarten kunnen besteld worden tot 05-11-2021 op email adres:  kaartverkoop@1111bal.nl

Het uitgeven van die kaarten zal dan zijn op zaterdag 6 november tussen 14 en 18 uur in het cultuurlokaal van de Groene Engel. (Alleen die een bevestiging hebben via mail)

We willen allemaal weer veilig feesten. Daarom gebruiken we de coronacheck-app, voor het komende 11 11 bal.

Hierin kun je 1 van onderstaande checks aangeven:

- Vaccinatiebewijs (Geldig 14 dagen na je laatste vaccinatie, meer info)

- Herstelbewijs
- Testbewijs

Wij zien u graag bij ons 58ste 11 11 bal.