Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 12 nov 2021

Uitstel onthulling nieuwe hoogheden

Ossekoppen, Ossenekskes en al wà er tegenwordigs nog bè kumt, Een keuze die je eigenlijk gewoon niet wilt maken: de onthullingen van onze 4 Hoogheden van dit jaar gaat morgen, 13 november 2021, wederom niet door.
De afgelopen dagen hebben we alle mogelijkheden bekeken om de onthullingen toch mogelijk te maken in een waardige setting voor onze Hoogheden. Helaas hebben we geen goed alternatief kunnen vinden en in combinatie met de nieuwe maatregelen hebben we deze keuze moeten maken.
We stellen de onthullingen voor nu uit. Hopelijk komt er later dit Carnavalsseizoen een moment, wanneer we zicht hebben dat onze Hoogheden met jullie ook écht carnaval gaan vieren.
Uiteraard hopen we dat de situatie snel zal verbeteren. Dan hoef ik jullie niet langer in spanning te houden wie nu eigenlijk die fantastisch 55ste Jeugdprins en 58ste Stadsprins gaan worden! Ik kan jullie verzekeren dat de Hoogheden staan te popelen om te beginnen en dat hun enthousiasme voor het Openbare Carnaval de komende tijd alleen maar meer wordt!

Alaaf, toch wel met een traan..., Ben van den Elshout​