Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 25 sep 2022

Urste Deinsdag

De zomer is net achter de rug en carnaval lijkt nog ver weg! Toch is over anderhalve week al de aftrap van het nieuwe seizoen. Dinsdag 4 oktober vieren we vanaf 20.11 uur de 59ste verjaardag van het Ossekopperijk, op D’n Urste Deinsdag in theater de Lievekamp.
We zullen deze avond afscheid nemen van onze hoogheid Bart d’n Urste en zijn adjudant Rob. Ook zal het College van Prefessers zich beraden over een nieuw toe te treden lid, Hans van Vught. Hij gaat deze avond zijn oraosie houden en zijn pruufschrift verdedigen. 

Anders dan de voorgaande jaren gaan we dit doen in de kleine zaal van de Lievekamp en niet braaf zittend, maar in een gemoedelijke setting aan lange tafels met een drankje erbij!!

Onder het motto: Oss, Dubbel L’Oss, willen wij jullie allemaal graag uitnodigen om met elkaar een borrel te drinken tijdens D’n Urste Deinsdag in de Lievekamp. 

De entree is gratis, het enige wat je even moet doen is de kaarten reserveren via: secretaris@scvo.nl. Dit kan tot en met vrijdag 30 september. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar dus zorg dat je op tijd reserveert.

Het lijkt ons super om jullie te mogen ontvangen en het glas te kunnen heffen op een nieuw, gewoon seizoen!

Met carnavaleske groet, alaaf!
Bestuur SCVO