Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 15 jan 2010

DE OSSE CARNAVALSKRAKERS GRATIS DOWNLOADEN

Zondagmiddag zullen vanaf 16.30u de zes beste Osse carnavalskrakers voor ieder die ze horen en hebben wil, gratis van het internet te halen zijn. Dan wordt de website met de winnende zes nummers van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival gelanceerd door Grootvorst Wiljan dun Urste. P.C.S. De Raauw Ossekar uit Oss is bijzonder tevreden met de mogelijkheid deze originele muziek aan een breed publiek te kunnen aanbieden.

Mede dankzij de medewerking van Weekblad Regio Oss zal het komend jaar het Osse carnavalslied grote bekendheid krijgen in het Maasland. De zes liedjes hebben een hoog feestgehalte en zullen zeker bijdragen aan het carnaval. De nummers die te downloaden zijn komen van BB en de Klooiers – Gebakkuuuh, Doet Hier Iets – Fileleed, Kiep Kwajt – Die Ene Kus, Hartnekkig Tog – Hoffotograaf, Los Zand – Hoedoeddegijda en Vrug Ligt – Handschoen.

Het gaat hier niet om covers, maar om origineel gecomponeerde liedjes met nieuwe teksten. Ga je carnaval vieren in Oss, dan moet je zeker naar de site www.kliknieuws.nl gaan. Ook de hoes en het boekje kun je daar vinden. De liedjes staan op de site tot het Halfvasten.