Agenda
11-11 bal, Onthulling 55ste stadsprins zaterdag 17 november 2018 vanaf 20:00
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 5 jan 2018

50+ bal: Het feest waar traditioneel ouderwetse carnaval wordt gevierd!

28 januari aanstaande is het weer tijd voor het leukste carnavalsfeest van het jaar ‘50+ bal’. Ook dit jaar is er weer gezorgd voor een divers, verrassend en leuk programma. Met onder andere de winnaars van MCLF, gezellige kapellen muziek en met een optreden van B&B wordt dat gegarandeerd bijzonder. De organisatie heeft na het succes van afgelopen jaren weer beslag kunnen leggen op de geweldige band Familee! Kaartjes zijn vanaf medio volgende week te koop bij ‘Opera Men’ in de kerkstraat en kosten 5 euro.

50+ bal is het feest waar traditioneel ouderwetse carnaval wordt gevierd. De senioren staan bij het 50+ bal centraal. Er is voldoende ruimte om te hossen en te dansen. Maar voor de zittenblijvers is er dit jaar speciaal wat geregeld zodat iedereen gezellig kan mee feesten en een goed zicht heeft op wat er allemaal op het podium en daarnaast gebeurd.

Aanvang is om 14:11 in de gezellige spiegelzaal van Vivaldi waar Stadsprins Ton dun Urste met zijn adjudant Gudron hun opwachting zullen maken en natuurlijk een dansje zullen wagen. Kaartjes zijn vanaf medio volgende week bij ‘Opera Men’ in de Kerkstraat te koop en kosten 5 euro. Tevens kunt uw kaartje op de dag zelf bij de dagkassa kopen.

Tot ziens op 28 januari aanstaande!