Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 11 jan 2008

41e SENIORENBAL op 20 januari!

Op zondagmiddag 20 januari, dit valt zeer vroeg dit jaar, wordt voor de 41e keer het Seniorenbal georganiseerd door de SCVO. En natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om dit spetterende feest in Residentie Vivaldi bij te wonen. Een mooi programma zal er voor zorgen dat u zich niet hoeft te vervelen. Haal de feestkleding maar weer uit de kast, want het dak gaat er zeker af.

Het seniorenbal is een feest waar velen een jaar lang reikhalzend naar uitkijken, een feest bij uitstek geschikt voor carnavalsliefhebbers die, om wat voor reden dan ook, niet in de gelegenheid zijn om aan de andere carnavalsactiviteiten deel te nemen.
Carnaval met elkaar, tijd om te praten, wat te drinken, te dansen en natuurlijk een polonaise achter de Stadsprins aan.
Kortom: ouderwetse gezelligheid! Ook dit jaar zorgt een groep vrijwilligers er in Vivaldi weer voor dat de alle mensen van 55 jaar en ouder een gezellige middag kunnen hebben. En een gezellige middag zal het worden, want vanaf 13.30 uur speelt niet alleen het toporkest “Friends” maar zijn er ook diverse optredens van zangers, zangeressen en dansgroepen en, voor velen het hoogtepunt, het bezoek van de Stadsprins met zijn gevolg. Natuurlijk ontbreekt ook de Jeugdprins niet met zijn gevolg. De beide Prinsen zullen ook de prijzen uitreiken aan de mooist verklede aanwezigen en de oudste dame en heer.
Reden genoeg dus om op zondagmiddag 20 januari naar Vivaldi te komen!

Er worden kaarten verkocht worden die u een plaats garanderen en die u kunt inleveren voor een kopje koffie of thee. Ieder jaar mag dit evenement zich verheugen op een trouwe schaar bezoekers. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de ouderwets gezellige prijs van €1,50. Laat dit geweldige feest niet aan uw (feest)neus voorbij gaan.

Nog even op een rijtje:
Zondag 20 januari.
Plaats: Vivaldi
Zaal open om 13.00 uur
Aanvang om 13.30 uur
Einde om 17.00 uur

Kaarten à € 1.50 zijn telefonisch te bestellen bij:

Anneke en Marjo Olde Heuvel Telefoon: (0412) 63 45 74 (na 17.00 uur)
Marij en Hans van Amerom Telefoon: (0412) 63 35 37 (na 17.00 uur)


Graag tot ziens op zondagmiddag 20 januari.