Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Sokkenbal op het Ossekoppenplein
Op maandag 24 februari gaan we (weer) Hosse in ‘t Osse! Ook de kinderen, want voor hen wordt het Sokkenbal gehouden. Dat wordt, net als vorig jaar, gehouden in de tent op de Heuvel, het Ossekoppenplein.
Wijer leze
prinselijke kroegentocht zondag
Ook dit jaar zal er op carnavalszondag een prinselijke kroegentocht plaatsvinden.
Wijer leze
’t Betere Feest op 't Ossekoppenplein
‘Weer beter?’ Ben je gek joh, ‘t Betere Feest is nooit ziek geweest! Op carnavalszondag 23 februari gaat het Ossekoppenplein opnieuw ondersteboven. En jazeker, weer een stukje beter dan voorheen.
Wijer leze
Tweede Zotte-Avond bij Raauw Ossekar
Na het lopen van de Grootstedelijke Optocht gaat zondag om 20.00 uur de tweede carnavalsavond van start bij de Raauw Ossekar.
Wijer leze
Optochtparade in de Hille
De wagenbouwers van de Raauw Ossekar lopen deze zondagmiddag apetrots door het centrum van het Ossekoppenrijk, in de Grootstedelijke carnavalsoptocht. Plezier staat op één, en de rest doeternietoe.
Wijer leze
Prinselijke kroegentocht op zaterdag
Ook dit jaar zal er op carnavalszaterdag een prinselijke kroegentocht plaatsvinden. Op deze avond zullen verschillende leden van het GOCH bezocht worden, zodat onze Hoogheid Arno II en zijn Adjudant Twan met eigen ogen kunnen zien, voelen en ervaren wat de verschillende leden van ’t Gilde allemaal uit de kast halen om er weer een geweldig carnavalsfeest van te maken.
Wijer leze
Alaaf! in Vivaldi
Samen Carnaval in Oss: Met dat motto is Alaaf! drie jaar geleden van start gegaan. En wat een fantastische feestavonden hebben we sindsdien achter de rug.
Wijer leze
Openingsbal Krinkelkoppen
Zaterdagavond is traditiegetrouw de avond van het Openingsbal bij De Krinkelkoppen.
Wijer leze
Eerste Zotte-avond Raauw Ossekar
Op zaterdag 22 februari om 20.00 uur gaat de eerste feestelijke carnavalsavond van de Raauw Ossekar weer van start.
Wijer leze
Hossen in de tent
Hoe mooi kan het zijn: Met het jaarthema Hosse in ’t Osse, kunnen we zaterdagavond weer Hossen in de Tent op ’t Ossekoppenplein!
Wijer leze
11E NEIJE JEUGDOPTOCHT
Dit jaar viert de Commissie CIAO de 11e editie van de Neije Jeugdoptocht. Aansluitend aan de Carnavalsmis en de zegening van de Os, vertrekt om 13.11 uur vanaf de Heilig Hart kerk de 11e Neije Jeugdoptocht.
Wijer leze
11e keer Keinderdweilen: Hosse in ‘t Osse
Na de Jeugdoptocht nog door Hosse in 't Osse? Dat kan bij het Keinderdweilen op het Ossekoppenplein.
Wijer leze