Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
JEUGD DISCO CARNAVAL bij Raauw Ossekar
Een knalfeest voor de jeugd in de Hille op zaterdag 22 februari van 13.00 tot 18.00 uur.
Wijer leze
36e Osse Carnavalsmis
Voor het 36e jaar zal de Carnavalsmis weer garant staan voor de traditionele aftrap van het Osse openbare Carnaval. Als vanouds zal de mis worden gehouden in de Heilig Hartkerk aan de Kromstraat in Oss, op zaterdag 22 februari 2020, aanvang: 11.30 uur.
Wijer leze
BAMMM!
​Op 21 februari (de vrijdagavond van de Osse carnaval) wordt de Spiegelzaal van Vivaldi ingezet voor de tweede editie van BAMMM, hét evenement om goed los te gaan op het geluid van nu.
Wijer leze
Jubileum The Blue Band
Dweilkapel The Blue Band bestaat dit carnavalsseizoen 2x11 jaar. In 1998 is The Blue Band opgericht door een groep enthousiaste muzikanten vanuit Stadsharmonie KVA die met carnaval muziek wilden maken. Inmiddels is de kapel uitgegroeid tot een gezellige groep waar muzikaliteit en gezelligheid voorop staat. Om dit jubileum te vieren organiseert The Blue Band op vrijdag 21 februari 2020 vanaf 20.00 uur een Jubileumfeest/ receptie in het café van Groene Engel.
Wijer leze
Het Foute Bouwersbal
​De avondprogrammering van de Osse carnaval gaat weer bijzonder verkeerd van start met Het Foute Bouwersbal op vrijdag 21 februari.
Wijer leze
Carnavalskanjers
Carnavalsvrijdag opent CV ’t Ken Net traditiegetrouw met Carnavalskanjers. Dit jaar vanaf 20.00 uur in ’t Huukske aan de Oostwal.
Wijer leze
Alleen maar winnaars op Jeugdpronkzitting
Het was weer een super leuke gezellige middag afgelopen zondag in de Groene Engel tijdens de Jeugdpronkzitting. Met schitterende optredens en een spannende strijd.
Wijer leze
50+ Carnavalsconcert
Vorig seizoen voor het eerst, en meteen een schot in de roos. Het Carnavalsconcert van het Maaslands Senioren Orkest in de Groene Engel. In samenwerking met de SCVO wordt een heerlijke middag meedeinen met de mooiste klanken en de meest aanstekelijke melodieën georganiseerd voor de carnavalsvierder van met name 50 jaar en ouder.
Wijer leze
Heuvelklets 2020
Enkele jaren geleden begonnen als een bescheiden initiatief van een paar enthousiaste carnavalsvierders, is het feest Heuvelklets niet meer weg te denken in de programmering van het Ossekoppenplein. Na drie edities is de populariteit van dit evenement bij de Osse bedrijven zo groot dat begin november 2019 het bordje ‘uitverkocht’ al op de deur kon.
Wijer leze
Gedecoreerd met een R-Oss-et
Als dank voor hun tomeloze inzet voor het openbaar Oss Carnaval gedurende 11, 22, 33 en zelfs 44 jaar, zijn zaterdag 15 februari de volgende vrijwilligers gedecoreerd met een R-Oss-et:
Wijer leze
Orde van Verdienste
In een goed gevulde Groene Engel is zaterdagavond de Orde van Verdienste uitgereikt aan Jack Post.
Wijer leze
Gouwen Ossekop
Enthousiast toegejuicht door het publiek, is afgelopen zaterdag tijdens Ameezing de Gouwen Ossekop uitgereikt aan Eric van der Lee.
Wijer leze