Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Proost op 11-11 Urste Vatje
Het begint een traditie te worden: op de elfde van d’n elfde slaan we het urste vatje van de carnaval weer aan!
Wijer leze
Urste Deinsdag en het getal 11
​Op de Urste Deinsdag van oktober, dit jaar exact op 1 oktober, vindt traditiegetrouw de aftrap plaats voor het nieuwe carnavalsseizoen. Tijdens deze ludieke 'vergadering van de Ossekoppen Akademie' in de Rabo Zaal van de Lievekamp draait het om traditie en toekomst in al zijn carnavaleske facetten.
Wijer leze
MCLF smaakt naar meer
De Hoogheden Sander en Jeroen van PCS de Raauw Ossekar hebben letterlijk de smaak van hun winnende Smaakkraker-lied goed te pakken.
Wijer leze
Urste Deinsdag van oktober
Ook dit jaar wordt het nieuwe carnavalsseizoen in De Lievekamp geopend op de ‘Urste Deinsdag van oktober’. Dinsdag 1 oktober 2019 staat de Rabo Zaal vanaf 20.11 uur in het teken van Carnaval. Kaarten zijn te bestellen via www.lievekamp.nl.
Wijer leze
Das GrOSSe Oktoberfest
Zaterdag 26 oktober 2019 organiseert CV Kei Gezellie vanaf 18.00 uur Das GrOSSe Oktoberfest. Lange tafels, geweldige Duitse muziek, Lederhosen, Dirndls, Bier, Wurst und Schnitzels!
Wijer leze
Kaartverkoop Urste Deinsdag van oktober
Ook dit jaar wordt het nieuwe carnavalsseizoen in De Lievekamp geopend op de ‘Urste Deinsdag van oktober’. Kaarten zijn te koop via www.lievekamp.nl.
Wijer leze
Sambafestival
Zondag 30 juni 2019 vindt vanaf 13.00 uur het 5e Samba Festival Oss plaats. Het Osse Centrum vult zich met vrolijke sambaklanken en ritmische dans. Met op zaterdagavond 29 juni alvast een voorproefje.
Wijer leze
In memoriam Bob Verberkt – Stadsprins Bob I 1987 - 1988.
Bob Verberkt was de 24e Stadsprins van Oss en overleed 25 april jl. op 83-jarige leeftijd. Het motto van zijn seizoen was “Dur op of dur onder”, maar niemand had voorzien bij de keuze ervan hoe toepasselijk. Het werd een jaar met nogal wat cruciale veranderingen.
Wijer leze
Uitslag Halfvastenoptocht 2019
Bokkenrijders Oijen zijn bij de Grote Wagens & Prinsenwagen de grote winnaars tijdens de Halfvastenoptocht 2019. Lees wijer om de volledige uitslag te bekijken.
Wijer leze
Halfvastenoptocht op zondag 24 maart
Op 23 en 24 maart is in het Osse Halfvastenweekend weer van alles te doen, te zien en te beleven. Lees wijer voor het programma.
Wijer leze
In memoriam Joep van Oss
​Afgelopen zaterdag is Joep van Oss op 55-jarige leeftijd overleden, zes dagen nadat hij na afloop van de Optocht onwel raakte en naar het ziekenhuis werd vervoerd. Joep was de zwager van onze 55e Stadsprins Gerard I, lid en vaandeldrager van Los Zand maar bovenal de man van Nanneke en (schoon)vader van Joep Jr., Sophie en Vincent.
Wijer leze
Dansgarde festival in d'n Iemhof
P.C.S. de Raauw Ossekar zet voor de 12 e keer het Dansgarde Festival op de planken van D`n Iemhof. Dansgardes of Dansmariekes zoals ze ook worden genoemd komen uit de wijde omgeving hiervoor naar Oss.
Wijer leze