Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Thema 2019-2020 Hosse in 't Osse
Dinsdag avond 5 maart is het nieuwe thema voor 2019-2020 bekend gemaakt; Hosse in 't Osse
Wijer leze
​Uitslag 55e Groot Stedelijke Optocht Oss
Lees wijer voor de ​uitslag Groot Stedelijke Optocht Oss 2019!
Wijer leze
55e Grootstedelijke Optocht
55 Jaar openbaar Oss Carnaval, 55 jaar Optocht. Traditioneel start de Grootstedelijke Optocht om 13.11 uur vanaf de Oostwal richting de Raadhuislaan. Van grote praalwagens tot carnavaleske individuen, de grote variëteit aan categorieën maakt de Grootstedelijke Optocht een lust voor oog en oor. Kun je niet wachten tot 13.11 uur? De meeste, grote, praalwagens worden opgebouwd op het Burchtplein, een schouwspel op zich.
Wijer leze
Uitslag 10 Neije Jeugdoptocht
Lees wijer voor de uitslag van de 10e Neije Jeugdoptocht.
Wijer leze
Een jubileum Ossekoppenmunt!
Ter gelegenheid van 5x11 jaar Oss openbaar Carnaval introduceert de SCVO dit jaar een vernieuwde Ossekoppenmunt in feestelijk goud (1 Ossekop) en zilver (1/2 Ossekop). De oude, geel-blauwe, munten zijn dit jaar nog gewoon te gebruiken in alle cafés in het Osse centrum en op het Ossekoppenplein.
Wijer leze
Overlijden moeder Adjudant
Gisteren, zaterdag 23 februari 2019, ontvingen wij het bericht dat de moeder van ons aller Adjudant Frits Vogels helaas op 83-jarige leeftijd is overleden.
Wijer leze
Gouwe Ossenkop voor Joop van Orsouw & Orde van Verdienste voor Robin Boerboom!
Vanwege zijn grote verdienste voor het Osse Openbaar Carnaval heeft het Bestuur samen met de Commissievoorzitters van de Stichting CarnavalsViering Oss ‘De Ossekoppen’ besloten om de Gouwen Ossekop 2019 te verlenen aan een man die veel betekent en betekend heeft voor het Osse Openbaar Carnaval.....
Wijer leze
Marco Ultzen ontvangt Gouwe Ossenkop tijdens Jubileumreünie 55 jaar!
​Vanwege zijn grote verdienste voor het Osse Openbaar Carnaval heeft het Bestuur met instemming van de Commissievoorzitters van de Stichting CarnavalsViering Oss ‘De Ossekoppen’ besloten om een Gouwen Ossekop te verlenen aan een man die veel betekent en betekend heeft voor het Osse Openbaar Carnaval.......
Wijer leze
Kaartverkoop carnavalsconcert
Er zijn signalen ontvangen dat mensen problemen hebben met het online aanschaffen van kaartjes voor het Carnavalsconcert op 1 maart. Mensen die minder kennis hebben op digitaal vlak kunnen de kaartjes ook fysiek kopen bij de cd-kiosk aan de Schakel 3 in Oss tijdens winkel-openingstijden. Een half uur voorafgaand aan het carnavalsconcert bij de Groene Engel is er ook nog de mogelijkheid om kaartjes te kopen (let hier wel bij op vol=vol).
Wijer leze
Gouwe Ossekop uitgereikt aan Frans en Truus van Bakel
Elk jaar wordt er onderscheiding uitgereikt aan iemand of een organisatie die zich in het bijzonder verdienstelijk heeft ingezet voor het Openbaar Osse Carnaval. Vanwege het 55-jarig bestaan van het Osse Carnaval werd vanmiddag bekend dat er dit jaar meerdere onderscheidingen uitgereikt worden door onze Stadsprins Gerard I! Vanmiddag werd namelijk al de Gouwe Ossekop uitgereikt tijdens een druk bezochte 50+ bal aan Frans èn Truus van Bakel vanwege hun jarenlange verdienste als Hofjuwelier en Hofnaaister aan het Osse Carnaval.
Wijer leze
Reünie 55 jaar Carnaval inclusief inclusief De Smartlappers!
Ter gelegenheid van het 55 jarig bestaan van het Osse openbare carnaval organiseert de Jubileum commissie van de S.C.V.O. een reünie op 22 februari in de Groene Engel. Iedereen die de afgelopen 55 jaar iets heeft betekent voor het openbare carnaval is deze avond uitgenodigd. Zo zullen ook de Smartlappers, inclusief originele leden van het eerste uur, acte de prèsence geven tijdens dit unieke feest.
Wijer leze
Tentoonstelling 55 jaar Carnaval in Oss
Woensdagavond 13 februari  werd onder grote belangstelling de Jubileumtentoonstelling 55 jaor Osse openbare carnaval geopend. De openingshandeling werd verricht door Ere-president Jos van Erp, door middel van het opzetten van een singletje met het allereerste Osse carnavalslied.
Wijer leze