Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Os Half Vast!
Met een ludieke actie heeft de Optocht Commissie direct na de carnaval de aandacht weten te vestigen op de Halfvastenoptocht!
Wijer leze
Nieuw thema voor carnaval 2014
Het is sinds een aantal jaren al een goede gewoonte dat de President van de Stichting CarnavalsViering Oss het thema voor het volgende carnavalseizoen bekend maakt.
Wijer leze
Boerenbruiloft op het Ossekoppenplein
Weer een geslaagde boerenbruiloft op het mooie Ossekoppenplein, D-TV maakte er een mooi verslag van.
Wijer leze
Sokkenbal; VIP's edition
Kinderen voelde zich als ware VIP's dit jaar bij het Sokkenbal!
Wijer leze
Winnaars grote stadsoptocht 2013 bekend
De prijsuitslag van de 49ste grote stadsoptocht kunt u hieronder vinden!
Wijer leze
Winnaars Jeugdoptocht 2013 bekend
Wat was het toch weer een feest vandaag. Allemaal prachtige, zelfgebouwde, wagens trokken van de Heilig Hart Kerk, door de straten, richting het Ossekoppenplein op d'n Heuvel. Hieronder staan alle prijswinnaars van de 4e neije Jeugdoptocht.
Wijer leze
Officiele opening van het Ossekoppenplein.
Op zaterdagmorgen 9 februari om 11.11uur opende Prins Edward 1 op officiele wijze het Ossekopenplein. Met het onthullen van 'Oss op zunne kop' werd in feite het startschot gegeven voor 4 dagen carnaval in het Ossekoppenrijk.
Wijer leze
Overlijden Zus Boerboom (moeder Adjudant Frans Boerboom)
​Met intense deelneming hebben bestuur, commissievoorzitters en medewerkers van de Stichting Carnavals Viering Oss 'De Ossekoppen' kennis genomen van het overlijden van Zus Boerboom (90 jaar), moeder van Adjudant Frans Boerboom. Heel carnavalsvierend Oss leeft mee met Frans, zijn vrouw Bernice, hun kinderen Robin en Sanne en verdere familie.
Wijer leze
Kom met oe mooiste muts naar de optocht.
Wie zondag 10 februari met z`n mooiste muts naar de optocht in het Ossekoppenrijk komt, heeft kans om als bruiloftsgast te worden uitgenodigd op de Boerenbruiloft op dinsdag 12 februari op het Ossekoppenplein.
Wijer leze
A-Meezing concert geniet van succes.
De traditionele Pronkzitting in Theater 'De Lievekamp ' pastte niet meer in de tijd. Ook het destijds inzetten van een klassiek orkest bracht niet het gewenste resultaat. Er is lef voor nodig om de tradities te doorbreken en een totaal andere koers te durven varen. De commissie podium van de S.C.V.O. is er met de het A-Meezing Concert Carnavalesk, na enkele jaren, ingeslaagd een eigentijds evenement neer te zetten, dat zijn weerga niet kent.
Wijer leze
Tijdens de Carnaval collecte voor de Osse voedselbank.
​Tijdens de Carnaval in Oss zullen er op het Ossekoppenplein collectebussen staan.
Wijer leze
Boer Govert loopt stage.
Govert Jan d`n drukker liep donderdag 7 februari stage bij Boer Spierings aan de Oyenseweg. Vanwege zijn aanstaande huwelijk in de onecht met Joke van Frenske de schilder, wilde Boer Govert toch meer ervaring op doen op de boerderij.
Wijer leze