Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Update huisversierwedstrijd
Vandaag is de laatste kans om je in te schrijven voor de huisversierwedstrijd. Inschrijven kan nog tot vanavond 23:11 uur!
Wijer leze
Vierus Anders Carnaval op TV
Vanavond werd Virus Anders Carnaval in de huiskamer gebracht met een TV-show op DTV.
Wijer leze
Bram on Tour!
Vandaag (14 februari) trekt er een platte kar door het Ossekoppenrijk heen om carnavalvierend Oss in het zonnetje te zetten.
Wijer leze
Ossiejacht van start gegaan!
Onder het motto “Vierus anders Carnaval!” is de Ossiejacht van start gegaan. Door de hele stad zijn A3 posters opgehangen waar je naar opzoek kunt gaan!
Wijer leze
Herdenking Korenbeurs
Zoals elk jaar willen we ook dit jaar zeker aandacht vragen voor degenen die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn. Carnaval staat voor het gezamenlijk beleven, een lach maar zeker ook een traan.
Wijer leze
Raad van 11 maatregelen
Tijdens deze periode moeten we ons allemaal aan de Raad van 11 maatregelen houden. Gelukkig mogen, volgens regel 7, alle huizen versierd worden.
Wijer leze
Vierus Anders Carnaval op TV
Zaterdag 13 feb. Vanaf 19:00 uur Vierus Anders Carnaval op D-TV.
Wijer leze
Huisversierwedstrijd
​In de week voor Carnaval gaan we met z'n allen sfeer maken. Doe jij ook mee, en versier jij je huis? Tijdens Carnaval, vanaf komend weekend, zijn zo veel mogelijk huizen in het Ossekoppenrijk versierd! Op carnavalsdinsdag maken wij de winnaars bekend. Wie meedoet, speelt mee voor leuke, lokale prijzen.
Wijer leze
Welkom bij de Ossiejacht
Vanwege de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan, kunnen dit jaar helaas een heleboel carnavalsactiviteiten niet doorgaan. Maar onder het motto “Vierus anders carnaval!” worden er allerlei leuke alternatieve ideeën opgepakt en met trots presenteren wij bij deze: De Ossiejacht!
Wijer leze
Kwatette, hét carnavalskwartet
Vierus Anders Carnaval, maar natuurlijk wel samen! Knollenrijk, Krullendonk, Ossekoppenrijk en Rottenrijk krijgen hun eigen ludieke kwartet.
Wijer leze
Ook jeugd Viert us Anders Carnaval
Ook voor de jeugd geldt dit jaar Vierus Anders Carnaval: geen "gewoon" carnaval dit jaar, maar wel een carnavalsbeleving. Gewoon op de telefoon. Vanaf afgelopen maandag kunnen zij via INSTA (jeugdcarnavalinoss) en FB (jeugd carnaval SCVO) lekker bezig blijven in carnavalsstijl.
Wijer leze
In Memoriam Henk van Rosmalen
Afgelopen week is Henk van Rosmalen plotseling, op 81-jarige leeftijd, overleden. Jarenlang was hij actief in het Osse Carnaval en de SCVO. In vroegere tijden heeft hij CV de Vlaskoppen opgericht en in 1981 is hij toegetreden tot de Raad van 11 van de SCVO, wat hij 6 jaar gedaan heeft.
Wijer leze