Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
58e Elf Elf bal
Het is alweer twee jaar geleden dat we stadsprins Arno d'n Twidde uit de hoge hoed toverde. Na een jaar van noodgedwongen afwezigheid mogen we eindelijk de 58 ste stadsprins aan Oss presenteren.
Wijer leze
58e openbaar Oss Carnavalsseizoen officieus geopend
Dinsdagavond 5 oktober is het 58e Osse Carnavalsseizoen geopend in theater de Lievekamp, maar niet nadat officieel afscheid genomen was van Stadsprins Arno II en zijn Adjudant Twan, én van President Robert-Jan Steegman.
Wijer leze
11-11 bal CV de Krinkelkoppen
Op zaterdagavond 6 november trapt PCV de Krinkekoppen vanaf 20.00 uur het nieuwe seizoen af in residentie cafe Bellevue.
Wijer leze
Elf-Elf bal P.C.S De Raauw Ossekarr
De eerste hoogheid in het Ossekoppenrijk die onthuld wordt voor het nieuwe carnavalsseizoen is de Grootvorst van P.C.S de Raauw Ossekar op zaterdagavond 30 oktober in wijkcentrum De Hille.
Wijer leze
Urste deinsdag van oktober gratis te bezoeken
Ossekoppen en Ossenekskes, alaaf! Het is mij een eer en genoegen om u namens het Bestuur van de Stichting CarnavalsViering Oss “De Ossekoppen”, het College van Prefessers van de Ossekoppen Akademie en de Lievekamp uit te nodigen voor de Urste Deinsdag, de officieuze opening van het 58e Seizoen Openbaar Carnaval in Oss. 20.30 uur Start van de zitting van de Ossekoppen Akademie in de grote zaal 22.00 uur Start afterparty volgens Coronaregels.
Wijer leze
MCLF krijgt na 39 edities een opvolger
Als opvolger van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival, dat na 39 edities zijn mooiste jaren heeft gehad, presenteert carnavalsstichting de Raauw Ossekar op 20 november 2021 een nieuw muzikaal feest; Het Groot Ossisch Muziek Spektakel. De nadruk bij het MCLF lag op carnavalsmuziek. Dat blijft ook bij het nieuwe muzikale feest welkome muziek, zeker wanneer dit live met een kapel wordt vertolkt. Echter, bij het nieuwe muziekfeest zijn alle andere -vooral genre feest- muzieksoorten van harte welkom.
Wijer leze
BREAKING NEWS HALFVASTEN
Geen Halfvastenoptocht, geen Halfvastenfeest in de tent dit jaar. Maar de Halfvasten- organisatie zou de Halfvastenorganisatie niet zijn als ze niet toch een mooi feestje organiseren.
Wijer leze
Carnavalsseizoen afgesloten met traditionele Osverbranding
Vierus Anders Carnaval! En dat hebben we met z'n allen dit jaar gedaan.
Wijer leze
Ossiejacht verlengd tot zondag 21 februari
Het is nog carnavalsvakantie! Wil je je Ossiejacht poster laten hangen tot komende zondag de 21ste? Dan kun je met kinderen er deze week nog naar op zoek, nu de temperaturen ook wat beter worden.
Wijer leze
Winnaars Ossiejacht
Vierus anders carnaval! Het is hartverwarmend om te zien hoe de Ossiejacht door iedereen is gedragen, bedankt allemaal voor de ontzettend mooie foto's en filmpjes.
Wijer leze
Winnaars huisversierwedstrijd
Vandaag maken we de winnaars bekend van de huisversierwedstrijd! We willen iedereen bedanken voor de deelname en prachtige inzendingen!
Wijer leze