Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Nieuw thema 2020-2021
Traditiegetrouw maken we op carnavalsdinsdag na de ossverbranding het nieuwe jaarthema bekend voor het volgende seizoen.
Wijer leze
Presentatie jerusalemachallenge
Op 11-11, normaal gesproken de opening van het carnavalsseizoen, deden we een oproep voor een carnavals-jerusalema-challenge. Om in deze bijzondere tijd, waarin zoveel niet kan, dat te bieden wat juist wel mag en zo het saamhorigheidsgevoel dat verbonden is aan Carnaval levend te houden.
Wijer leze
Oud en Nieuw
De SCVO wenst u een intiem kerstfeest en een hoopvol 2021.
Wijer leze
In memoriam Ina Abrahams
​Afgelopen week overleed Ina Abrahams, Koepvrouw en vaste leverancier van borduurwerk van onze Stichting CarnavalsViering Oss en vele andere carnavalsorganisaties en -vierders. Ina had een groot maatschappelijk hart, en zette zich in voor vele verenigingen.
Wijer leze
Extra oproep voor Jerusalema Challenge
Graag willen we nog een extra oproep doen voor het insturen van filmpjes voor de Jerusalema Challenge. ​We hebben al leuke inzendingen mogen ontvangen, maar hoe meer, hoe leuker natuurlijk!
Wijer leze
Deelname Jeruzalema Challenge
Zoals we vorige week aankondigden geven we jullie vandaag, op de 11e van de 11e, de instructies van de Osse Carnaval Jeruzalema Challenge.
Wijer leze
Vlag mag uit op 11-11
Op woensdag 11 november 2020 mag iedereen die 'm heeft, de vlag van het Ossenkoppenrijk hijsen!
Wijer leze
FeestDJ Danny M 11-11 Bal Editie
⚠️⚠️ CORRECTIE VAN LINK LIVESTREAM ⚠️⚠️ Vanwege technische redenen is de livestreamlink vanavond veranderd naar: https://youtu.be/mYgtjlu5pHw. Tot straks! Op woensdag 11 november 2020 zal er een livestream plaatsvinden vanuit het virtuele Ossekoppenplein. Initiatiefnemers DJ Danny M en Bram van de Ven verzorgen dit muzikale online spektakel vanaf 20:11 uur.
Wijer leze
Groot Osse Carnavals Jeruzalema Challenge
Om wat vrolijkheid en verbondenheid in deze lastige tijden te creëren omarmen we de 'Jeruzalema Challenge' vanuit de SCVO. Graag willen we iedereen uitnodigen binnen carnavals vierend Groot Oss om aan deze challenge deel te nemen. We zouden het resultaat (of wellicht meerdere resultaten) rond de feestdagen willen presenteren!
Wijer leze
Tentoonstelling “De Schrale Troost” in K26
Nu de carnavalsactiviteiten zijn afgelast blijft "De Schrale Troost" over, een expositie over Carnaval in het kunstenpodium K26 te Oss.
Wijer leze
P.C.S. De Raauw Ossekar schrapt activiteiten
Door de overheidsregels in verband met het corona virus heeft het bestuur van Prinselijke Carnavalsstichting “De Raauw Ossekar” besloten om de volgende Raauw Ossekar activiteiten niet door te laten gaan: - Elf-Elf bal (31 oktober 2020), - 40ste MCLF (21 november 2020) en - Jeugd 2.0, onthulling JeugdHoogheden (17 januari 2021). Over Carnaval 2021 (13 – 16 februari 2021) en het Dansfestival (7 maart 2021) wordt later in het seizoen een besluit genomen.
Wijer leze
Carnaval 2021 en haar voorseizoen
Als gevolg van alle geldende maatregelen rondom de COVID-19 situatie ziet de SCVO (Stichting Carnavals Viering Oss) zich genoodzaakt om haar openbare activiteiten niet voort te zetten tot de carnavalsdagen.
Wijer leze