Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Hap en Stap avond was prins heerlijk
Afgelopen zaterdag werd voor de 3de keer de culinaire dweiltocht Hap en Stap georganiseerd.
Wijer leze
Gevelconcertreeks - Vrüg Ligt wil spelen bij Elfstedentocht
In aanloop naar het Osse Halfvasten Gevelconcert op 15 maart 2015, stellen wij alle Osse kapellen aan u voor. Tijdens dit bijzondere concert bundelen de kapellen hun krachten en zorgen zij voor een surround sound op de Eikenboomgaard. Een unieke samenwerking van maar liefst 8 kapellen. Deze week: Vrüg Ligt.
Wijer leze
Unieke actie Omroep Brabant tijdens 50+bal aanstaande zondag 1 februari
Dit "trots op Brabant" embleem wordt tijdens het bal gratis vertrekt en deze kan ook gelijk op de kiel gestreken worden. Ligt jouw kiel ligt al klaar?
Wijer leze
Dweilmaondag 16 februari
Ook dit jaar gaan we weer dweilen op carnavalsmaandag. Om 14.11 uur is de start op het Ossekoppenplein. Om 19.30 uur is de afsluiting met een prijsuitreiking.
Wijer leze
Toch feesttent tijdens Osse Halfvasten 14 en 15 maart
Tijdens halfvasten is er toch een feesttent op de Eikenboomgaard. In samenwerking met Osse carnavalsverenigingen `t Kennet en de Hekkesluiters, supporters uit omliggende dorpen en Stadsresidentie de Ontmoeting, realiseert de SCVO met trots opnieuw een grote feesttent op de Eikenboomgaard.
Wijer leze
Gevelconcertreeks - Dale Caña laat het publiek dansen
In aanloop naar het Osse Halfvasten Gevelconcert op 15 maart 2015, stellen wij alle Osse kapellen aan u voor. Tijdens dit bijzondere concert bundelen de kapellen hun krachten en zorgen zij voor een surround sound op de Eikenboomgaard. Een unieke samenwerking van maar liefst 8 kapellen. Deze week: Dale Caña.
Wijer leze
​De narrenkappen zijn geplaatst!
Zaterdagmorgen 24 januari om 8:30 verzamelden de Technische Commissie en een deel van de Road van Elluf om de nieuwe narrenkappen te plaatsen. Sneeuw en kou hielden onze dappere mannen niet tegen.
Wijer leze
Ossekoppenrijk bruist van talent, OEPZ Got Talent!
Op vrijdag en zaterdag 16 en 17 januari schitterde talent van het podium af in het Oude Theater bij OEPZ Got Talent, georganiseerd door carnavalsvereniging ’t Ken Net.
Wijer leze
Prinsheerlijk uit eten gaan?
Bij deze een uitnodiging voor de derde prins-heerlijke hap- en stapavond. Op 31 januari 2015 om 17.11 uur is het zover. Een gezellige avond langs meerdere restaurants en cafés in het Osse centrum. Wurrùm? Dúrrum!
Wijer leze
Oskaris XI Jeugdgrootvorst Raauw Ossekar
De elfde Jeugdgrootvorst en –adjudant van de Raauw Ossekar zijn zondagmiddag bekend gemaakt. Oskaris XI stapte uit het ossekarretje alsof hij nog nooit anders heeft gedaan.
Wijer leze
Gevelconcertreeks - Kiep Kwajt “Zonder frisdrank geen klank”
In aanloop naar het Osse Halfvasten Gevelconcert op 15 maart 2015, stellen wij alle Osse kapellen aan u voor. Tijdens dit bijzondere concert bundelen de kapellen hun krachten en zorgen zij voor een surround sound op de Eikenboomgaard. Een unieke samenwerking van maar liefst 8 kapellen. Deze week: Kiep Kwajt.
Wijer leze
Doe je mee met de optocht?
Zijn jullie al aan het bouwen? Maar heb je jouw clubje nog niet ingeschreven?
Wijer leze