Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Nieuwe band bij 50e Pronkzitting Ameezing Concert Carnavalesk
Bij de 50e Pronkzitting Ameezing Concert Carnavalesk, oftewel het 6de Ameezing, gaat voor de commissie Podium een langgekoesterde wens in vervulling, een eigen Ameezing Band die de naam ‘ZO!’ draagt, ofwel ZO! Ameezingband!
Wijer leze
7 februari 6e Ameezing Concert Carnavalesk
Zaterdag 7 februari is de Groene Engel Oss het podium voor dé pronkzitting der pronkzittingen, het Ameezing Concert Carnavalesk.
Wijer leze
​Het dak eraf bij Night of the Prins
Afgelopen zaterdag organiseerden Stadsprins Rene d’n Urste en Adjudant Jacco in de Ontmoeting de Night of the Prins. Ze zagen dat dit weekend in de carnavalsagenda niets te doen was en dat kon natuurlijk niet!
Wijer leze
Gevelconcertreeks – De 3de Helft wil promoveren naar de 4e Helft
In aanloop naar het Osse Halfvasten Gevelconcert op 15 maart 2015, stellen wij alle Osse kapellen aan u voor. Tijdens dit bijzondere concert bundelen de kapellen hun krachten en zorgen zij voor een surround sound op de Eikenboomgaard. Een unieke samenwerking van maar liefst 8 kapellen. Deze week: De 3de Helft!
Wijer leze
CD Presentatie 18 januari Osse Carnavalskrakers
Liedjes recht uit het Osse carnavalshart kun je horen op 18 januari in de residentie van de Raauw Ossekar, de Hille.
Wijer leze
Gevelconcertreeks - HartnekkigTog?! laat L'Oss Klinke en Bloaze
In aanloop naar het Het Osse Halfvasten Gevelconcert op 15 maart 2015, stellen wij alle Osse kapellen aan u voor. Tijdens dit bijzondere concert bundelen de kapellen hun krachten en zorgen zij voor een surround sound op de Eikenboomgaard. Een unieke samenwerking van maar liefst 8 kapellen. Deze week: HartnekkigTog?!
Wijer leze
Verloving Boerenbruiloft en Nieuwjaarsreceptie
Samen het Neije Jaor starten op zondag 4 januari 2015? Omstreeks 14.11 uur gaan we de glazen laten klinken op het nieuwe jaar tijdens de Prinselijke Neijoars receptie in De Ontmoeting.
Wijer leze
Lachen, gieren en brullen op de tonpraotersavond!
Afgelopen zaterdagavond 13 december werd door het Illuster Bruurschap voor de 11e keer de Tonpraotersavond gehouden in Vivaldi. Het thema was Sterrenparade. En dat was het!
Wijer leze
Een tipje van de sluier...
De technische commissie van Stichting Carnavals Viering Oss heeft afgelopen zaterdagmiddag een open dag gehouden in de bouwloods aan de Gewandeweg 100 in Oss.
Wijer leze
Zaterdag 13 december open dag Bouwhal
Altijd al een keer willen zien hoe een carnavalswagen gebouwd wordt? Ga dan zaterdag een kijkje nemen!
Wijer leze
SCVO stelt de geselecteerde "Sterren" Tonpraoters voor
Op zaterdag 13 december 2014 is het weer zover. Het is dan tijd voor de grappigste avond van 't jaar, namelijk de Tonpraotersavond. En dit jaar is deze wel heel speciaal. Het is de ellufde keer alweer.
Wijer leze
CV de Hekkesluiters wint Maaslands Carnaval Liedjes Festival
​Het topper trio van de Hekkesluiters, Bram van de Ven, Marco Ultzen en Bianca Hoegee, won zaterdag met een ‘Ode aan de bierdrager’, de titel van het beste carnavalsliedje van Oss en omgeving.
Wijer leze