Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Hazes ontmoet zijn vrienden! 't Ken Net...
Zondag 27 maart om 16.00 uur, Paashazes 2016, op volle toeren! CV 't Ken Net organiseert een middag/avond vol gezelligheid, plezier en veel muziek.
Wijer leze
Zaterdagavond 19 maart L'Oss Klinke & Blaoze, kapellenfestival
Carnavalsstichting de Raauw Ossekar en kapel Hartnekkigtog organiseren zaterdagavond 19 maart opnieuw een muzikaal feest in Wijkcentrum D’n Iemhof. Dit beloofd een groots muzikaal spektakel te worden; maar liefst 16 kapellen zullen hun kunsten vertonen. De zaal is open vanaf 19.15 en het programma start om 19.45 uur.
Wijer leze
Foto's Halfvastenweekend
Nog even nagenieten van het heerlijke Halfvastenweekend? Gelukkig hebben we de foto's nog!
Wijer leze
Uitslag HalvastenOptocht Oss
Een schitterende dag voor dé optocht die regio's overstijgt, de Osse Halfvastenoptocht. Deelnemers, vrijwilligers, sponsors en publiek bedankt!
Wijer leze
Startschot HalfvastenOptocht door Hoogheid
Helaas kan Margot Ribberink aanstaande zondag niet aanwezig zijn. Stadsprins Anton l zal het startschot voor de optocht geven.
Wijer leze
Osse Carnavalskrant 3e plaats Publieksjury
Vol trots ontving Willie van Druten namens zijn team, PR & Voorlichting SCVO, de derde plaats bij de Kranten Wisseltrofee Noord Brabant.
Wijer leze
Narrekappen verlaten het Osse centrum
Een week na de optocht verdwijnen ook de laatste tekens van de afgelopen carnavalsperiode uit het Osse straatbeeld. De technische commissie de Narrekappen opgehaald.
Wijer leze
ALLE REMMEN L'OSS!
Ossekoppen en Ossenekskes, carnavalsverenigingen, liedjesschrijvers, wagenbouwers, het thema van Carnaval 2016 - 2017 is: "ALLE REMMEN L'OSS"
Wijer leze
Deelnemers optochten, hou je wagen heel! 6 maart Halfvastenoptocht
Jammer dat de optochten in Den Bosch, Breda, Oijen en Schaijk niet door kunnen gaan in verband met het weer. En misschien op nog wel meer plaatsen. Gelukkig is er nog een kans, op 6 maart vindt in Oss de Halfvasten Optocht plaats.
Wijer leze
Uitslag 52ste Grootstedelijke Optocht Ossenkoppenrijk
In een overvolle tent op het Ossekoppenplein werd vanavond bekend gemaakt wie de winnaars van de verschillende categorieën zijn. CV 't Ken Net ging er van door met de beker in de categorie grote wagens. De publieksprijs ging naar Veur Iedere Dag Inne. De volledige uitslag:
Wijer leze
52ste Grootstedelijke Optocht Ossekoppenrijk begint om 13.11 uur!
​De 52ste Grootstedelijke Optocht van het Ossekoppenrijk begint om 13.11 uur.
Wijer leze
Uitslag 7de Neije Jeugdoptocht
Zaterdag 6 februari heeft de jeugd in het Ossekoppenrijk laten zien waar de toekomst van carnaval is. Dat ziet er veelbelovend uit!
Wijer leze