Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Willie Abrahams onderscheiden met de orde van verdienste.
Tijdens het 50 + bal werd Willie Abrahams door de President van de S.C.V.O. Robert Jan Steegman verrast met de onderscheiding van de orde van verdienste. Elk jaar wordt er een van de vele commissieleden onderscheiden vanwege het vele vrijwilligers werk dat door de genomineerde verzet is.
Wijer leze
Bomvolle Vivaldi, kroon op het werk van 50 + bal commissie.
Op zondag 16 februari was het een gezellige drukte in de bomvolle Spiegelzaal van Vivaldi, die voor de gelegenheid nog was uitgebreid met enkele aangrenzende zalen.
Wijer leze
De Ossse CRNVLSKRNT is uit.
In een oplage van 49.300 is deze week de Osse carnavalskrant, als bijlage van weekblad 'de Regio Oss' verspreid. Vanwege het 50 jaar bestaan van de Stichting Carnavals Viering Oss heeft de krant een gouden randje. Het is een echte Carnavals evenementen bewaarkrant geworden.
Wijer leze
Nauwe samenwerking horeca en Osse Halluf vasten organisatie
Sinds de overname van de organisatie van de halfvasten optocht in Zeeland, werkt de Osse horeca en de S.C.V.O. nauw samen om van dit evenement een succes te maken. De Halfvasten optocht is voor de wagenbouwers bedoelt als de Champions leaque onder de optochten. Enkel de 3 winnaars van de optocht in hun eigen stad of dorp mogen mee doen aan de 'tocht der tochten'.
Wijer leze
Sokkenbal ziet het licht
Dit jaar hebben we een heel speciaal Sokkenbal. Dit jaar hebben we zelfs een Glow in the Dark Sokkenbal. Ieder kind kan een lichtpuntje zijn op dit bijzondere carnavalsbal voor de jeugd. Glow sticks worden uitgedeeld en zelfs het schminken is helemaal in de stijl van Glow in the Dark.
Wijer leze
Headzup, te vet feest voor de Osse jongeren
Na een opwarmertje in Vivaldi, op vrijdag, gaan het op zondag 2 maart los in de Groene Engel met Headz Up, the second edition, voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Tijdens deze danceparty die duurt van 20.00 tot 01.00 uur, zullen verschillende DJ’s draaien, waaronder Tim en Tim en, dit jaar voor het eerst, DJ Glassy!! Er wordt in twee verschillende ´sets´ gedraaid door onze top DJ’s zodat er voor iedereen muziek is die aansluit bij haar of zijn feestgevoel.
Wijer leze
50e Grootstedelijke Optocht
Dit jaar is het de 50e keer dat in Oss de carnavalsoptocht plaatsvindt. Eentje met een gouden randje dus! Wagenbouwers zijn al maanden in touw om de mooiste praalwagen ooit te maken. Nu Oss een echte carnaval bouwloods heeft, hoeven de bouwers gelukkig niet meer in de kou te werken, zoals vroeger. En dat is te zien aan het niveau van de praalwagens die aan de Osse optocht meedoen.
Wijer leze
Derde Halluf vasten optocht een klapper!
Het moet niet gekker worden...Omdat Obama en Poetin op 23 maart naar den Haag komen en alle winkels in het Osse centrum op zondag 23 maart geopend zijn, is de Halfvasten optocht in Oss verschoven naar zondag 2 april 2014.
Wijer leze
Optochtbal in de Rusheuvel
Op zondagochtend 2 maart gaat het echte carnavalswerk beginnen, de Osse carnavalsoptocht maakt zich klaar voor vertrek! Na een gezamenlijk ontbijt en schminkpartij in de Rusheuvel zullen alle deelnemende Krinkelkoppen zich gaan opstellen. Met de loopgroep, carnavalswagen en kapelwagen voor onze eigen kapel zijn de Krinkelkoppen weer goed vertegenwoordigd in de optocht!
Wijer leze
Optochtparade bij de Hille als start voor de grote optocht
Net wakker geworden en je mooiste verkleedpak alweer aangetrokken. Ontbijtje erin, beker melk, en dan als een speer op pad! Op zondagmiddag 2 maart ga je in het Ossekoppenrijk natuurlijk met het hele gezin naar de optocht in de stad.
Wijer leze
Smartlappen 2.0 op Carnavalszaterdag
Op zaterdag 1 maart gaan we er bij De Ontmoeting weer een gezellig, ouderwets ´smartlappen meezing-avondje´ van maken. Het wordt een prachtige avond met heerlijke meezingers van live band de Brettelies.
Wijer leze