Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 8 mrt 2015

Osse Halfvasten gevelconcert 15 maart 16.30 - 17.00 uur

Een bijzonder concert op zondag 15 maart om 16.30 uur, na de Halfvastenoptocht. Maar liefst 100 muzikanten van 7 muziekkapellen hebben samengewerkt aan een uniek gevelconcert. Tijdens dit bijzondere concert bundelen de kapellen hun krachten en zorgen zij voor een surround sound op de Eikenboomgaard.
Dit muzikale spektakel vindt plaats op de hoek van de Eikenboomgaard. Behalve dat muzikanten ´hangend´uit ramen en vanaf dakterrassen spelen, staan er aan beide zijden van de Eikenboomgaard verhogingen waarop de muziekkapellen de voor deze gelegenheid samen ingestudeerde muziek laten horen. 

In aanloop naar dit Osse Halfvasten Gevelconcert, hebben wij op deze website alle kapellen aan u voorgesteld. Bij deze de links naar hun bericht. Lees de verhalen nogmaals, zodat u goed voorbereid naar dit bijzondere concert kunt gaan!

Dale Cãna (niet aanwezig 15 maart)

Neem ook een kijkje op de Facebook pagina van de Osse Halfvastendagen, voor meer informatie en warming up voor het feest in de tent aan de Eikenboomgaard op 14 maart, de optocht op 15 maart vanaf 13.11 uur, de prijsuitreiking op zondag 15 maart vanaf 19.00 uur, de diverse optredens van de Millstreetband, DJ Many More en Robby Lee. 

Carnaval is nog niet helemaal voorbij!