Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
OEPZ wird wieder toll!
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari zal ‘t Oude Theater het domein zijn van veelal Osse zangers, dansers, muzikanten en acteurs. Voor de zesde keer organiseert carnavalsvereniging ‘t Ken Net de Osse Eigen PronkZitting. Het is inmiddels een traditie dat begin januari jong en oud op het podium hun kunsten vertonen.
Wijer leze
Vrijgezellenfeest voor het boerenbruidspaar
Nog 2 maandjes en dan is het eindelijk carnaval. Veel liefhebbers kunnen niet wachten tot het zover is. De warming-up is al in volle gang. Zo werd Trui van het snoepwinkeltje compleet verrast door een huwelijksaanzoek van haar Franco di Popoli.
Wijer leze
We love the 90’s Party
Carnavalvierders beginnen het jaar goed met een feestje van CV ’t Ken Net.
Wijer leze
A-Meezing concert in de Groene Engel
De kaartverkoop van 'de uitgaans avond van het jaar ' is weer begonnen. Op 22 februari 2014 wordt het 5e A-Meezing concert, als voortzetting van de pronkzitting, gehouden in de Groene Engel.
Wijer leze
2014
​Het hele team van Pr. en Voorlichting van S.C.V.O. 'de Osskoppen' wenst iedereen een goed en gezond nieuwjaar.
Wijer leze
WORDT JIJ DE JEUGDGROOTVORST VAN DE RAAUW OSSEKAR?
P.C.S. de Raauw Ossekar is op zoek naar jongens of meisjes die carnaval op een bijzondere manier willen meemaken. Er wordt namelijk gezocht naar een duo dat het leuk vindt om dit seizoen Jeugdgrootvorst en –adjudant in de Hille te zijn. Jongens en meisjes van 10 – 12 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.
Wijer leze
Kerstfestijn 15 december‏
Op zondag 15 december organiseert prinselijke carnavalsvereniging de Krinkelkoppen uit Oss haar jaarlijkse Kerstfestijn. ​Het Kerstfestijn van PCV de Krinkelkoppen is al jaren een begrip, een druk bezocht prijzenfestijn met een gezellige sfeer.
Wijer leze
’T KENNET WINT LIEDJESFESTIVAL MET “D’N OSS ZIET ABRAHAM”
Bij het Maaslands Carnavals Liedjes Festival zat de stemming er al vanaf de allereerste minuut goed in. Het Oude Theater blijkt een fantastische lokatie voor dit 33 jarige muzikale carnavalsfeest. Deelnemers, publiek en organisatie De Raauw Ossekar zijn enthousiast en dat was de hele avond volop te merken.
Wijer leze
ZATERDAG MAASLANDS CARNAVALS LIEDJES FESTIVAL
Elf deelnemers doen mee met het MCLF in het Oude Theater komende zaterdagavond. Om 20.00 begint het muzikale carnavalsfeest. Het is de eerste keer dat het liedjesfestival in de voormalige bioscoop wordt gehouden. De organiserende Raauw Ossekar heeft hoge verwachtingen van de gezelligheid van deze avond.
Wijer leze
Osse Stadsprins Mariëlle I verrast Groene Engel!
Tijdens het 11-11 Bal in een bomvolle Groene Engel is zaterdag de 50e Osse Stadsprins Mariëlle I onthuld door President Robert-Jan Steegman van de Stichting Carnavals Viering Oss. Om exact 21.22 uur werd afscheid genomen van voorganger Edward I en Adjudant Frans. Daarna kwam vanachter een levensgroot filmdoek Zijne Doorluchtige Hoogheid Mariëlle I tevoorschijn en werd ook Adjudant Diana voorgesteld aan het verbaasde publiek. Voor het eerst in 50 jaar Oss Openbaar Carnaval werden immers twee vrouwen benoemd als Stadsprins en Adjudant. Ook voor het eerst valt deze eer te beurt aan de zoon of dochter van een eerdere Stadsprins.
Wijer leze
Neven jeugdprins en adjudant van Oss
Laurens van de Camp en Loek van de Camp zijn dit carnaval de jeugdprins en adjudant van Oss. Prins Laurens den urste en zijn adjudant Loek zijn volle neven en fanatieke carnavalsvierders. De Osse jeugdoptocht heeft aan Laurens en Loek trouwe deelnemers
Wijer leze